Zoeken naar praktijk amsterdam

praktijk amsterdam
Huisartsenpraktijk De Lairesse in Amsterdam: Uw Arts Online huisarts praktijk general practitioner huisarts amsterdam zuid.
Huisartsenpraktijk De Lairesse. De Lairessestraat 42 1071PB Amsterdam. 020 618 2560. 020 689 3427 e-mailhuisartsenpraktijkdelairesse@ezorg.nl.: Information in English. Uw Zorg online app. De praktijk neemt geen nieuwe patiënten aan. Our practice is closed for new patients. Dana Acherman is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
amsterdam tandarts
psychologen praktijk de loor.
Indien er klachten zijn, stel ik het op prijs die te vernemen en zal ik daar zo goed mogelijk aandacht. Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van geneeskundige generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut. Jacob Marisplein 33. 1058 JC Amsterdam. onze praktijk is rolstoeltoegankelijk.
praktijk voor psychotherapie
Welkom Tandartsenpraktijk aan de Hogeweg tandarts Amsterdam.
Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH Zoeken. Links in de regio. Welkom op de website van Tandartsenpraktijk aan de Hogeweg. U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, etc.
tandartspraktijk amsterdam
Home Sedoc's' MassageSedocs Massage Just another WordPress site.
Het is een effectief middel tegen stress. Welkom op de vernieuwde website van Sedocs Praktijk. Sedocs praktijk is een wellness praktijk voor APS pijntherapie, counselling en diverse soorten massages in Amsterdam. Hier enkele voorbeelden waarom je een massage kan nemen!
grondwater kelder
Tandarts Amsterdam Tandartsen Praktijk Amsterdam.
Camilia is de mondhygiëniste van Tandartsen Praktijk Amsterdam en werkt op de praktijk in de Jordaan en Watergraafsmeer. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van parodontitis en helpt haar patiënten graag om een goede mondgezondheid te behalen en te behouden.
Kinderpraktijk Amsterdam Psychologenpraktijk Amsterdam.
Welkom bij Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is een psychologenpraktijk voor kinderen, jeugdigen en ouders. We richten ons op kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met verschillende problemen. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen individuele therapie krijgen, bij kinderen jonger dan 5 jaar wordt ouderbegeleiding aangeboden.
Borstprothese Praktijk Amsterdam.
De praktijk is gevestigd in het Cancer Care Center in Amsterdam Noord en is er voor vrouwen van elke leeftijd die geraakt zijn door borstkanker. Borstprothese Praktijk Amsterdam streeft er naar om vrouwen te helpen het zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden na een operatie aan borstkanker.
Huisartspraktijk de Zeeuw in Amsterdam: Uw Arts Online.
Wij werken mee aan de opleiding tot huisarts en zijn hiervoor verbonden aan het Amsterdam UMC. Een huisarts in opleiding is een jaar in de praktijk werkzaam. Uiteraard heeft elke medewerker zijn geheimhoudingsplicht. De praktijk werkt mee met het onderzoeksinstituut NIVEL.
Praktijk Frederiksplein.
P raktijk Frederiksplein is een samenwerkingsverband van ervaren psychotherapeuten in het centrum van Amsterdam. Bij Praktijk Frederiksplein kunt u terecht voor korte of langdurende psychotherapie, relatietherapie en psychoanalyse. De praktijk staat open voor jongeren vanaf 18 jaar en volwassenen. Praktijk Frederiksplein Frederiksplein 6-1 1017 XM Amsterdam E: info@praktijkfrederiksplein.nl.
Praktijk voor Psychosynthese Amsterdam.
Wim Verbeek 1962 begeleidt in zijn praktijk voor psychosynthese te Amsterdam individuele cliënten die ondersteuning en begeleiding zoeken bij rouw en verlies en op zoek zijn naar zingeving. Zijn persoonlijke ervaringen met ziekte en verlies zijn na intensieve jaren van therapie en opleiding de basis geworden van zijn werk als coach en counselor in een eigen praktijk.
Haptonomiepraktijk Amsterdam Haptonomie, video-hometraining en video-interactiebegeleiding.
Mijn naam is Anja de Graaff. Samen met mijn partner en onze dochters, woon ik aan de rand van het centrum van Amsterdam. Het vak als haptotherapeut, video-hometrainer en video-interactiebegeleider voer ik uit naast mijn werk als gezinsbegeleidster / maatschappelijk werkster.
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Laat het ons weten! Op dit moment is onze praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. ma t/m vrij 8.00 17.00. donderdagavond tot 20 uur. Maak een afspraak via de website. of bel de assistente. Heeft u een klacht? Kijk hier voor meer info. 1078 BX Amsterdam.

Contacteer ons