Zoeken naar praktijk voor fysiotherapie slotervaart

praktijk voor fysiotherapie slotervaart
FysioPlus Oostoever Sloterplas Praktijkinformatie Hier Heb Ik Pijn.
Omdat uw wens ons uitgangspunt is: zo snel mogelijk weer compleet klachtenvrij, zelfverzekerd en met veel plezier bewegen.rnWaarom u kiest voor FysioPlus Fysiotherapie in Amsterdamrn Dezelfde dag nog geholpen met Fysio Spoed Hulprn Een groot team met ervaren specialistenrn Altijd ruim aandacht voor de menselijke aspecten van elke cliëntrn Therapie o.b.v. nieuwste medische inzichtenrn 3 Markante locaties: De Mirandabad, De Wolkenkrabber en Oostoever Slotervaart met uitgebreide parkeermogelijkheden. Medische fitness / fysiofitness. ELLIE Stroethoff Fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut. ARJAN Lehman de Lehnsfeld Fysiotherapeut, oedeemtherapeut. MANON Kranenburg Fysiotherapeut. KEREN Lanzet Fysiotherapeut. ANNEKE van Schaick Fysiotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut. MIKE Zinger Fysiotherapeut, manueel therapeut. NATHAN Post Fysiotherapeut. MARGREET Elderkamp Fysiotherapeut. PETRA Mooij Fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut. Praktijken per provincie. Deel deze praktijk.
fysiotherapie amsterdam zuid
Fysiotherapie MC Slotervaart.
De fysiotherapie heeft plaats op de verpleegafdeling of op de afdeling fysiotherapie. Wanneer nodig zal U na uw ontslag uit MC Slotervaart worden doorverwezen naar een collega fysiotherapeut in een particuliere praktijk en bij uitzondering naar de polikliniek fysiotherapie in MC Slotervaart. Uw specialist kan u voor onderzoek of poliklinische behandeling van specifieke klachten doorverwijzen naar de polikliniek fysiotherapie in MC Slotervaart.
vaatwasser
Praktijk Voor Fysiotherapie Slotervaart in Amsterdam Zorgzoeker Zilveren Kruis.
Zoek een zorgverlener. Praktijk Voor Fysiotherapie Slotervaart. Pieter Calandlaan 101. 1065 KK Amsterdam route. Deze zorgverlener is gecontracteerd voor fysiotherapie. U kunt hier ook terecht voor.: Bekkenfysiotherapie Bekkenfysiotherapie/h3 div De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen met problemen in het gebied van de lage rug en bekken, buik en bekkenbodem.
macbook
Fysio Fit Amsterdam Fysiotherapie, Sportrevalidatie Personal Training.
Dan bent u bij FysioFit Amsterdam in goede handen voor behandeling, begeleiding en advies. Onze deskundige fysiotherapeut staat voor uw klaar. Wij zijn vlakbij de A10 gevestigd in een ruime sportschool 1600m2 en beschikken hierdoor over een ruime aanbod aan middelen en ruimte om de behandeling zo goed als mogelijk aan te passen aan uw hulpvraag. U kunt zonder verwijzing van een huisarts/specialist gebruik maken van fysiotherapie. Onze praktijk is gevestigd in de sportschool CardioFitness Amsterdam aan het Overschiestraat 17 te Amsterdam nieuw west. De sportschool is gevestigd boven de Lidl op het Delflandplein in Slotervaart.
eiken tafel op maat
Ottho Heldringstraat Cordaan.
We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel NAH en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op de begane grond vindt u een huisartsenpraktijk, een praktijk voor fysiotherapie en een apotheek. Zorg bij de Ottho Heldringstraat.
fysiotherapie roermond
Amsterdam Transmuraal.
Regionale Werkgroep MC Slotervaart. Barbara van Maanen. Huisarts, Kaderarts COPD. Coördinerend longverpleegkundige zorgpad copd. De Zoete Appel. Huisartspraktijk de Zeeuw. Kees van der Post. Verpleegkundig specialist longafdeling. Anneke van Beek. Coördinerend praktijkondersteuner CVRM en COPD. Regionale Werkgroep CHAGZ/VUmc. Huisart UHP VUmc. Huisarts Medisch Centrum Gelderlandplein. Diëtistenpraktijk Renate Schaap. Centrum voor Fysiotherapie en Fysiotraining.
fysio
Voetencentrum Wender.
de Heer Mevrouw. Uw voor en achternaam. Vestiging Aalten van Panhuis Fysiotherapeuten. Vestiging Almelo De Kievit. Vestiging Almelo de Kolk. Vestiging Almelo Graven Esch. Vestiging Almelo het Schol. Vestiging Almelo van Gogh. Vestiging Almelo Van Iersel. Vestiging Almelo Verdilaan. Vestiging Almere Het Noorderdok. Vestiging Amsterdam de Vaart. Vestiging Amsterdam Gein. Vestiging Amsterdam Holendrecht. Vestiging Amsterdam Klein Gooioord. Vestiging Amsterdam Nieuw Sloten. Vestiging Amsterdam Reigersbos. Vestiging Amsterdam Staatsliedenbuurt. Vestiging Amsterdam Steigereiland. Vestiging Amsterdam UMC. Vestiging Amsterdam Venserpolder. Vestiging Amsterdam ZuidOost Center. Vestiging Amsterdam Zwaan. Vestiging Apeldoorn Berg en Bos. Vestiging Apeldoorn Bos en Weide. Vestiging Apeldoorn Dok Zuid. Vestiging Apeldoorn Orderbron. Vestiging Bergentheim fysiotherapie.
fysiotherapie maassluis
Independer.
Fysiotherapie Slotervaart Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart Kidsproof Amsterdam.
ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Sluiten Versturen x. Fysiotherapie Slotervaart Terug naar het overzicht. Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart.
Fysiotherapeut in Amsterdam Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart solvo.
Kom in contact met nieuwe cliënten en wordt beter vindbaar op het internet. Ervaar de voordelen van solvo door Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart te registeren. Bekijk de voordelen Registreer gratis jouw praktijk! Specialisten in de buurt van Praktijk voor Fysiotherapie Slotervaart.
Oncologiefysiotherapie en massage in de Amsterdamse Jordaan.
Specialisatie: Fysiotherapie, Oedeemfysiotherapie, Behandeling aan huis, Gezondheid, Reviews., Expertise: orthopedische klachten, klachten aan hand en pols, lymfoedeem, borstkanker, hoofd-hals-kanker en gynaecologische kanker, fasciatechnieken en BPPD. Het is belangrijk dat de patiënt gezien en gehoord wordt en dat hij of zij begrijpt wat er aan de hand is. Ik ben open, rustig en helder in mijn uitleg. In 1995 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Aansluitend werkte ik zeven jaar in het Slotervaartziekenhuis op de afdelingen orthopedie, reumatologie en de intensive care. Ook maakte ik er deel uit van het handrevalidatieteam. Vervolgens ging ik als fysiotherapeut aan de slag in een klein ziekenhuis in Tanzania. Terug in Nederland werkte ik 10 jaar in een gezondheidscentrum. In 2008 heb ik de opleiding Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder afgerond en werk ik sinds 2013 als oedeemfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut bij Praktijk Brouwersgracht.
Jessica Gal Sportartsen.
MELD JE NU AAN VOOR EEN MEDISCHE KEURING VOOR ALPE d'HUZES.' SPORTGENEESKUNDE IN DE BASISZORG. LEES HIER MEER. Jessica Gal Sportartsen is een sportmedisch adviescentrum SMA gevestigd op twee locaties in Amsterdam: in het MC Slotervaart en in SMC Fysiomed.

Contacteer ons