Meer resultaten voor Fysiotherapie De Praktijk

Fysiotherapie De Praktijk
De praktijk Fysiotherapie aan t Wad.
Fysio aan t Wad. De eerste afspraak. Openingstijden per locatie. Telefonisch en E-consult. Tarieven en vergoedingen. Dry needling Triggerpoints. Pre en Postnatale educatie. De Pool eerstelijnszorg. Oefentherapie Mensendieck Dekker. Diëtist regio de Marne. GZ Psycholoog Erwin Pelgrim. Copyright 2018 Fysiotherapie aan t Wad.
leemanskredieten.be
Praktijk voor Fysiotherapie Fysiomed Bravenboer Ede Home.
Het hele team van Bravenboer dankt u hartelijk voor uw deelname aan de enquete en uw waardering! Aangepaste openingstijden in de schoolvakantie. Tijdens de schoolvakantie Midden Nederland hanteert de praktijk aangepaste openingstijden. U bent welkom voor fysiotherapie tussen 08.00 uur en 17.30 uur.
https test
home Praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie.
Natuurlijk kunt u ook nog altijd met een verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht. Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars. De behandelingen worden meestal direct gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Lees in uw verzekeringspolis of en hoeveel behandelingen fysiotherapie u vergoed krijgt. Impressie van onze Praktijk Berghstede.
https://snoepstore.nl/Harten-Haribo-hartjes-hartensnoepjes-hartsnoepjes-snoep-kopen-snoepstore
De Praktijk Home.
Al onze specialisaties. Welkom op de website van DePraktijk Wouw. Hier leest u over onze diensten, maakt u kennis met ons team of maakt u een virtuele tour door onze praktijk! Heeft u nog geen antwoord gekregen op uw vraag?
ppc hero
Praktijk voor Fysiotherapie en Beweging Fysiotherapie Texel.
Praktijk voor Fysiotherapie en Beweging. De Praktijk voor Fysiotherapie en Beweging op Texel is een moderne en goed geoutilleerde groepspraktijk waar verschillende fysiotherapeuten werkzaam zijn. Gezamenlijk bieden wij een compleet pakket aan therapie en training met, naast fysio, alle belangrijke erkende specialisaties.
Fysiotherapeut in Almelo Fysiotherapie van Iersel.
Hoe werkt het? Bij reguliere fysiotherapie, sportfysiotherapie en arbeidsfysiotherapie wordt er gestart met een intake door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Naar aanleiding van deze intake bespreekt de fysiotherapeut met de patiënt welke instrumenten, behandelingen en/of tests er kunnen worden ingezet om het herstel van de klacht te begeleiden. In overleg met de patiënt wordt vervolgens het behandelplan vastgesteld. Voor mogelijk inzetbare producten en behandelingen, zie hieronder. Zorg voor vitaliteit. Als wij aan u vragen wat u belangrijk vindt in het leven is de kans groot dat u het zal hebben over uw gezondheid. Dat u prettig in uw vel wil zitten, met voldoende energie en levenslust om alle activiteiten van het dagelijks leven goed en gemakkelijk uit te kunnen voeren. Dat noemen wij vitaliteit. U heeft de regie over uw eigen vitaliteit. Door een gezonde leefstijl kunt u invloed uitoefenen op uw eigen welbevinden. Bij Praktijk van Iersel is vitaliteit een thema dat terugkomt in al onze behandelingen.
Aartsen praktijk voor fysiotherapie zoetermeer.
Ons zwembad afmetingen 12 X 5 meter met een diepte van 1.46 meter wordt gezuiverd door middel van elektrolyse, waardoor er minimaal chloor in het zwemwater aanwezig is. De water temperatuur is 32 graden. Onze oefenzaal is volledig ingericht met moderne apparatuur van Enraf Nonius. Tijdens de training is er altijd een fysiotherapeut aanwezig om u te begeleiden.
Fysiotherapie Praktijk Pietersen: dé fysiotherapeut in Apeldoorn.
Fysiotherapie Apeldoorn: onze specialisaties. In principe kunnen alle klachten door elke fysiotherapeut behandeld worden. Maar sommige therapeuten hebben een extra specialisatie. Binnen onze fysiotherapie praktijk in Apeldoorn zijn de volgende specialisaties en beweegprogrammas aanwezig.: Bekkeninstabiliteit en Urineverlies. Fit en Zwanger.
De Haere De Haere.
Over de Haere. Wie zijn wij. Werken bij de Haere. Direct een afspraak maken. Over de Haere. Voor een breed aanbod van therapieën en doelgroepgerichte beweegprogramma's' op 13 locaties in Overijssel. de meeste zorg. Het laatste nieuws. Cursus sportief afslanken.
De Praktijk Fysiotherapiepraktijk, gespecialiseerd in haptonomie en psychosomatische fysiotherapie bij volwassenen en kinderen.
De Praktijk voorziet ook in reguliere fysiotherapie bij fysieke klachten. Dry needling, medicaltaping en stabiliteitstraining op de bal zijn enkele methodieken binnen de fysiotherapie die de Praktijk aanbiedt. Meer over fysiotherapie en deze methodieken is te vinden onder de desbetreffende kopjes in de menubalk.
Fysiotherapiepraktijk de Rooy Tijvoortsebaan 3B, Goirle.
Dankzij dit systeem, dat DTF genoemd wordt, komt u direct bij de fysiotherapeut terecht, zodat u weer direct kunt beginnen met werken aan uw herstel. Fysiotherapiepraktijk de Rooy is aangesloten bij de beroepsvereniging Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie KNGF. Tevens zijn wij een PLUS praktijk, hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd.
Fysio Ermelo fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie Fysiotherapiepraktijk Ermelo.
De praktijk voor fysiotherapie, sportfysiotherapie en revalidatie. Fysiotherapiepraktijk Ermelo is een gespecialiseerde praktijk. De praktijk richt zich niet alleen op algemene fysiotherapie, maar ook op sportfysiotherapie, medical taping en dry needling. Tevens is blessure preventie een belangrijk kenmerk van de praktijk.

Contacteer ons