Zoeken naar verloskundige praktijk hoofddorp

verloskundige praktijk hoofddorp
Huisartsenpraktijk Drie Meren Gezondheidscentra Haarlemmermeer.
In de huisartsen praktijk is een praktijkondersteuner werkzaam. In opdracht van en in samenwerking met de huisarts voert zij zelfstandig werkzaamheden uit. De meeste aandacht gaat daarbij uit naar de begeleiding van mensen met een chronische ziekte zoals hart en vaatziekten, diabetes of COPD. Daarnaast biedt zij begeleiding bij het stoppen met roken en helpt zij bij het aanvragen van hulpmiddelen. De praktijkondersteuner GGZ geestelijke gezondheidszorg begeleidt op verwijzing van de huisarts mensen met psychische problemen. De huisartsen, centrumassistentes en praktijkondersteuners werken in één team met de fysiotherapeuten en de apotheek van het gezondheidscentrum. Ook met de zorgverleners die spreekuur houden in het gezondheidscentrum, zoals de podotherapeut, verloskundige en diëtiste vindt nauwe samenwerking plaats.
makelaar woerden
Over Ons Verloskundigenpraktijk Groei Purmerend.
De geboortezorg in Purmerend zal de komende tijd veranderen door de fusie tussen het Waterlandziekenhuis en het Westfries Gasthuis Hoorn en dit heeft ons doen besluiten om een nieuwe praktijk te starten. De focus ligt op persoonlijke, kleinschalige zorg, waarin jullie centraal staan. Omdat wij als duopraktijk opereren kunnen wij jullie goed begeleiden en alle aandacht geven door deze kleinschaligheid. Ook geeft dit de mogelijkheid om vrijer om te gaan met spreekuurtijden en de mogelijkheid om thuiscontroles te realiseren wanneer dit wenselijk is. Wij zien zwanger zijn én bevallen als een life event en zeker als een natuurlijk proces in een mensenleven. Hoe meer vertrouwen je hebt in het proces, jouw lichaam én in ons als professionals, hoe zelfverzekerder je de bevalling tegemoet gaat. Dit zal een positieve uitwerking hebben op de bevalling waardoor deze beter zal verlopen. Wij werken samen met de vier ziekenhuizen in nabije omgeving Purmerend, Hoorn, Zaandam en in Amsterdam het BovenIJ Ziekenhuis. Ook met vragen over gezond zwanger worden kunnen jullie bij ons terecht. Wie zijn wij? Agnes Wijnen Riem s. Ik ben sinds 95 werkzaam als verloskundige. De eerste zes jaar heb ik als zelfstandig verloskundige in Hoofddorp gewerkt.
nadelen e sigaret
Geboortecentrum Wonderwereld-Verloskunde Hoofddorp.
Echocentrum MEER Kruislaan 4 A, 2131 WD Hoofddorp. Veronique van Veenendaal Kruislaan 4 A, 2131 WD Hoofddorp. Stichting Geboortecentrum Hoofddorp Kruislaan 4 A, 2131 WD Hoofddorp. Geboortecentrum Hoofddorp Onroerend Goed BV Kruislaan 4 A, 2131 WD Hoofddorp. Echowonder Hoofddorp Kruislaan 4 A, 2131 WD Hoofddorp.
slotenmaker amsterdam
Handige links Verloskundige praktijk Amstelveen/Buitenveldert.
Barbara Wennekers verloskundige, psychologe en seksuologe. Bianca van Moorst verloskundige, psychologe en seksuologe. 020-5108888 OLVG West. Dagmar Oude Lansink, zwangerschapsbegeleiding met shiatsu. Behandeling van klachten rond de zwangerschap: Algemene informatie en adressen. Jomtherapie bij Praktijk voor fysiotherapie Hesterman Amsterdam Buitenveldert.
elektrische tractor kind
Borstvoeding.com: kenniscentrum voor borstvoeding tongriem-knippen-nederland Tongriem knippen Nederland.
Verloskundige Praktijk Schoffelen-van Vleuten. Iedereen kan door ons worden geholpen, ook al ben je geen cliënt in onze praktijk. Maastricht / Meerssen e.o. Verloskundigen praktijk Meerssen e.o. Iedereen kan door ons worden geholpen, ook al ben je geen cliënt in onze praktijk.
kpn
Trimbos-instituut.
Veilige bestand overdracht. Er is geen product gekozen om te downloaden. Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving. Wij zetten ons met kennis en innovatie actief in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten.
deurwaarder inschakelen
VKPH Verloskundigen praktijk Echo centrum Haarlemmermeer Hillegom.
De praktijk heeft ook haar eigen echocentrum, zodat we jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg aan kunnen bieden gedurende de zwangerschap. Wij bieden verloskundige zorg in de gehele Haarlemmermeer o.a. Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpen eromheen en de Bollenstreek o.a.
Samenwerking Verloskundigen praktijken Naviva Kraamzorg.
Verloskundigenpraktijk Rijssen Holten. In spe, praktijk voor verloskunde. Verloskundigenpraktijk Kaag en Braassem. C entrum voor de Verloskunde De Roos. Verloskundigenpraktijk Zwanger en Zo. Verloskundigen Maatschap In den Bolle Buik. Verloskundige Maatschap West. Praktijk voor Verloskunde Echoscopie. Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost.
triplep trial.
Verloskundigen Praktijk Wijchen. Wel en Wee Verloskundigen. Verloskundigenpraktijk La vita. Verloskundigenpraktijk Jos en Hugo Heilema. ISIS NATAL Centrum voor verloskunde. Verloskundigenpraktijk Doortje Uil. Henk de Goede, verloskundige. Participating ultrasound centres. Diagnostiekvooru Eindhoven Eindhoven. VCO Echopunt Amsterdam. Echocentrum DCP Amsterdam. Echocentrum Christa Minderaa Leiden. Verloskundig Centrum Achterhoek Varsseveld. Esperance Verloskundig Centrum Arnhem. Echocentrum VC de Poort Leiden. en prenataal centrum FARA Ede. Verloskundig Centrum Fetura Deventer. Verloskundig Centrum Nijmegen Nijmegen. Screeningscentrum de Peel Helmond. DiagnostiekvoorU Helmond Helmond. Diagnostiekvooru Den Bosch Den Bosch. Diagnostiekvooru Heerlen Heerlen. Echocentrum MaMa Velserbroek. Star-MDC Prenataal Centrum Rijnmond Rotterdam. Het Palet Dordrecht. Echocentrum SAM Amstelveen. Prenataal centrum De Look Den Hoorn. Echopraktijk NOP Emmeloord. Verlosk Onderzoekscentrum De Schoot, Haarlem. Geb.centrum Wonderwereld, Hoofddorp.
Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer Bollenstreek Startpagina Facebook.
Wij hebben in de praktijk een hoop babys geboren mogen zien worden in ons vertrouwde Bevalcentrum, en kijken nu uit naar mooie tijden in het nieuwe Vrouw Kind centrum in Haarlem! Dank jullie allemaal voor alle mooie bevallingen die wij in Hoofddorp hebben mogen begeleiden! Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer Bollenstreek. 7 januari om 0340.: Er is nog plek voor onze informatie avond Bevallen en Zo vanavond om 20.00 in Nieuw Vennep! Laat je door een van onze verloskundige, een kraamverzorgster en een bekkenfysiotherapeut in een avondje informeren over de bevalling en de kraamweek!
Verloskundigen Medisch Centrum De Pionier Nieuw Vennep.
Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Vijfhuizen, Lisserbroek en alle dorpjes eromheen en de Bollenstreek o.a. Hillegom, De Zilk, Vogelenzang en alle dorpjes eromheen. Verloskundige zorg die wij verlenen wordt door elke zorgverzekeraar in de basisverzekering vergoed. Onze praktijk heeft met elke zorgverzekering een contract.
Verloskundig Echocentrum Midden-Kennemerland.
Echocentrum Midden-Kennemerland is een initiatief van de verloskundige praktijken Beverwijk, Uitgeest-Akersloot, Castricum en Heemskerk in samenwerking met stichting STBN. STBN adviseert professionals in de geboorte zorg bij samenwerking en innovatie, en is gespecialiseerd in het opzetten van idealen in zorg concepten die werken.

Contacteer ons