Resultaten voor praktijk college

praktijk college
Praktijk College Spijkenisse, een middelbare school in Spijkenisse, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Middelbare scholen Zuid-Holland Spijkenisse Praktijk College Spijkenisse. Praktijk College Spijkenisse. Middelbare school voor Praktijkonderwijs in Spijkenisse. Over deze school. van Dintelstraat 11. 3201 KX Spijkenisse. Weet jij wanneer de open dag is? Praktijk College Spijkenisse.
adwords
PraktijkCollege Brielle schoolpagina.
Het Praktijk College heeft de opdracht jongeren voor te bereiden op werken, wonen, vrije tijd en burgerschap. Het is bedoeld voor leerlingen vanaf 12 jaar. De individuele benadering van de leerling is het belangrijkste kenmerk van deze reguliere vorm van voortgezet onderwijs.
wasmachine
Praktijkcollege De Dreef.
De Dreef is een school voor leerlingen die graag met hun handen werken en die beter leren in de praktijk dan in theorie. Als een leerling onze school verlaat heeft hij / zij geleerd om een goede werknemer te zijn.
kapsels
Centrum Praktijkcollege Centrum.
Denk hierbij aan voorstellingen, schoolreis en de sportdag. Oefenen in de praktijk. Alles wat je hebt geleerd op school ga je bij een bedrijf oefenen. Onze jobcoaches helpen jou zoeken naar een leuke stageplek en natuurlijk begeleiden ze jou tijdens je stage.
apk keuring banden
Onze school Praktijkcollege Tilburg.
Veel leerlingen stromen na de schooltijd direct door naar werk. Wij zorgen voor begeleiding en volgen de leerlingen nog 2 jaar. Leren in de praktijk, zowel binnen als buiten de school. We hebben veel verschillende stageplekken. De makers van de toekomst!
Praktijk College Brielle Onderwijsgroep Galilei.
Praktijk College Brielle is gevestigd aan De Hossenbosdijk 14-16 te Brielle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Praktijk College Brielle op telefoonnummer: 0181-613187 of link door naar de website: www.praktijk-college.nl. Met ingang van het schooljaar 2012-2013 is het Praktijk College gevestigd in een prachtig nieuw gebouw.
Praktijk College Spijkenisse Onderwijsgroep Galilei.
Praktijk College Spijkenisse. Praktijk College Spijkenisse is gevestigd aan de E. van Dintelstraat te Spijkenisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer: 0181-613187 of link door naar de website: www.praktijk-college.nl. Galilei Onderwijsgroep Theemsweg 61 3201 LT Spijkenisse tel 0181-650955 info@onderwijsgroepgalilei.nl.

Contacteer ons