Zoeken naar praktijk college

praktijk college
Praktijkcollege De Dreef.
De Dreef is een school voor leerlingen die graag met hun handen werken en die beter leren in de praktijk dan in theorie. Als een leerling onze school verlaat heeft hij / zij geleerd om een goede werknemer te zijn.
wasmachine
Centrum Praktijkcollege Centrum.
Samenwerking met TOP Academie Groen. TOP Academie Groen leidt jongeren op voor een baan in één van de vele functies binnen de sector groen. Meer kans op een baan. De TOP Academie biedt praktijkschoolleerlingen een concreet perspectief op de arbeidsmarkt. Talent in praktijk.
vouwgordijnen bestellen
Onze school Praktijkcollege Tilburg.
Veel leerlingen stromen na de schooltijd direct door naar werk. Wij zorgen voor begeleiding en volgen de leerlingen nog 2 jaar. Leren in de praktijk, zowel binnen als buiten de school. We hebben veel verschillende stageplekken. De makers van de toekomst!
lto3
PraktijkCollege Brielle schoolpagina.
Het Praktijk College heeft de opdracht jongeren voor te bereiden op werken, wonen, vrije tijd en burgerschap. Het is bedoeld voor leerlingen vanaf 12 jaar. De individuele benadering van de leerling is het belangrijkste kenmerk van deze reguliere vorm van voortgezet onderwijs.
SEO bureau
Praktijk College Spijkenisse, een middelbare school in Spijkenisse, op 10.000scholen.nl.
nog een dag toevoegen. Home Middelbare scholen Zuid-Holland Spijkenisse Praktijk College Spijkenisse. Praktijk College Spijkenisse. Middelbare school voor Praktijkonderwijs in Spijkenisse. Over deze school. van Dintelstraat 11. 3201 KX Spijkenisse. Weet jij wanneer de open dag is? Praktijk College Spijkenisse.

Contacteer ons