Op zoek naar verloskundige praktijk haarlem?

verloskundige praktijk haarlem
Verloskundigen praktijk Haarlem-Noord Haarlem.
2026 SV Haarlem. Telefoon 023-5372675, 06-50678746. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 160 waarderingen. 99% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 26 november 2018 Goedgekeurd door de redactie. Een fijne praktijk met kundige en erg aardige medewerkers. Er werd goed naar ons geluisterd en rekening gehouden met onze wensen.Bij lichte twijfel van de verloskundige nam zij het zekere voor het.
engine search optimization
Verloskundigenpraktijk Bolwerk Haarlem Verloskundige Zorg Echoscopie.
De levendige praktijk is al meer dan 70 jaar gevestigd op het Staten Bolwerk dichtbij Station Haarlem CS. Om de juiste zorg voor jullie en het kind te bieden, nemen wij jullie gedachten en gevoelens over wat voor jullie belangrijk is als uitgangspunt.
inbouw koel vriescombinatie
Verloskundige Haarlem Verloskundigenpraktijk Kleverpark.
We zijn er vanaf nu voor jou. Woon je in Haarlem, Heemstede, Santpoort, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout of Zandvoort; dan willen wij je graag begeleiden gedurende je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We werken vanuit een eenduidige visie maar met alle ruimte voor die van jou. Verloskundige zorg op maat.
kralingen
10 verloskundepraktijken in Haarlem.
Verloskundigen aan het Spaarne, locatie Briandlaan. Verloskundige praktijk Carine Hazelzet. Verloskundigen aan het Spaarne, hoofdlocatie Antoniestraat. Duo, Praktijk voor Verloskunde. Verloskundigen Bolwerk, locatie Reinaldahuis. Verloskundigenpraktijk Het Ooievaarsnest, locatie Haarlem, Gezondheidscentrum Zuid-West. Online afspraak maken 1. Online medisch dossier inzien 1.
SEO Marketing
Verloskundige Carine Hazelzet Verloskundige in Haarlem.
Verloskundigepraktijk Carine Hazelzet, Haarlem en Omstreken. Een zwangerschap en de komst van een kind is een prachtige gebeurtenis die tevens je leven behoorlijk op zn kop kan zetten, zowel lichamelijk en mentaal als emotioneel en sociaal. Een vrouw heeft in aanleg het vermogen haar kind te dragen, te baren, te voeden en een basis te vormen van liefde, warmte en geborgenheid. De natuurlijke, hormonale veranderingen in haar lichaam dragen bij aan de ontwikkeling van intuïtie. Vertrouwen en overgave zijn daarbij van groot belang. Carine Hazelzet, Verloskundige.
Welkom.
Praktijk voor Verloskunde, echoscopie, counseling prenatale screening. Verloskundigenpraktijk Het" Ooievaarsnest" levert vakkundige, persoonlijke en complete zorg door middel van verloskunde en echoscopie onder één dak in de regio Haarlem, Heemstede en omgeving. Bij ons kan je terecht voor al je verloskundige echoscopische zorg.
Home Verloskundigenpraktijk Haarlem-Noord.
Deskundige, persoonlijke en patientegrichte zorg, volgens de laatste richtlijnen en afspraken. Volledig vergoede verloskundige zorg contracten met alle zorgverzekeraars. Samenwerking met de omliggende ziekenhuizen RKZ/SG en bevalcentrum, zodat je daar kunt bevallen waar je wilt en deel kunt nemen aan gezamenlijke voorlichtingsavonden. 3 spreekuurlocaties, ruime openingstijden ook overdag. Waarom onze praktijk.: 4 avonden per week spreekuur. Hartjesspreekuuur: Dinsdag en vrijdag van 17.00-17.30 uur vrije inloop om naar het hartje te luisteren. Praktijk voor seksuele gezondheid voor alle vragen op gebied van seksualiteit tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Unieke samenwerking met JGZ Kennemerland: poolse voorlichtingsavond. Voorlichtingsavond: pijnstilling gedurende de bevalling en veranderingen en tips vroeg in de zwangerschap, tips voor na de bevalling. Anticonceptiespreekuur: op de woensdagavond: o.a. het voorschrijven en plaatsen van spiralen. Tips voor na de bevalling. Haarlem Bloemendaal Spaarndam Overveen Driehuis Santpoort IJmuiden Velserbroek.
Verloskundigen Praktijk Onder De Linde Haarlem Verloskundige Praktijk Onder De Linde.
Welkom bij Praktijk Onder De Linde. Al jouw zwangerschapszorg onder 1 dak. Ben je zwanger? Woon je in de regio Haarlem, Heemstede? Dan bieden wij je de meest complete zorg, waarbij je zelf kunt kiezen hoe je jouw zwangerschapzorg wilt inrichten. Met drie verschillende zorgpakketten en maatwerk kunnen wij je je hele zwangerschap lang, in de watten leggen. Want zeg nou zelf, dat verdien je toch! Naast de standaard verloskundige zorg bieden wij je namelijk extra zorg aan.
HOME Verloskundigen aan het Spaarne.
Vertel me meer over anticonceptie. Persoonlijke en ongehaaste verloskundige zorg in Haarlem en Heemstede. Ben je zwanger? En zoek je een verloskundigenpraktijk waar ruimte is voor jouw verhaal, en waar je volkomen jezelf mag zijn? Wij zijn de Verloskundigen aan het Spaarne en we verwelkomen je graag in onze praktijk!

Contacteer ons