Zoeken naar fysiotherapie praktijk overnemen

fysiotherapie praktijk overnemen
fysiotherapie - Click Fraud Monitoring.
Bezig met het verbeteren en ontwikkelen van taxivervoer. De goed opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Passagiers en reizigers voelen zich met ons comfortabel en veilig in het verkeer.
Fysiotherapiepraktijk Limburg 64252 Te koop aangeboden Dienstverlening ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Zeer rendabele fysiotherapiepraktijk in Zuid Limburg te koop aangeboden. De praktijk beschikt over ruime faciliteiten en een uitst. Gerenommeerde Praktijk voor Fysiotherapie. Te koop aangeboden Dienstverlening. Betreft: Onderneming met langjarige ervaring op het gebied van Fysiotherapie en Fitness.
VPN
Vacatures fysiotherapie praktijk overname Trovit.
Ter overname aangeboden per 2019 een fysiotherapie praktijk, 1.25 FTE, in Woerden e. Overname is in verband met pensionering van de praktijkhouder. 30 dagen geleden op Fydalo. Ter overname aangeboden per medio 2019, uiterlijk januari 2020 in verband met pensionering van de praktijkhouders een fysiotherapie praktijk.
Matras kopen
Fysiotherapiepraktijk te koop aangeboden 40% van een maatschap.
Alledrie de fysiotherapeuten hebben twee behandelkamers en een gezamenlijke oefenruimte. Momenteel wordt wekelijks ongeveer 20 uur fysiotherapie geleverd. Dat betekent dat de praktijk ongeveer drie dagen per week open is. Bij overname van het pand inventaris met de waarde van ongeveer 90.000 krijgt de overnamekandidaat de portefeuille erbij.
massage
Categorie├źn Fysioplaats Fysiotherapiepraktijk te koop of maatschapsdeel overnemen. Praktijk vraag aanbod.
drukke andere werkzaamheden; zeer rendabele fysiotherapie praktijk ge. Praktijkruimte te huur. Bedrijfspand Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 360 m2, de inrichting is zeer compleet. Kansen met YorBody Fysiotherapie Franchise! Start je eigen praktijk met YorBody FysiotherapieYorBody Fysiotherapie is binnen 5 jaar tijd uitgeg.
gasfornuis
Fysiotherapie vacatures Fydalo.
Ter overname aangeboden per 2019 een fysiotherapie praktijk, 1.25 FTE, in Woerden e.o. Overname is in verband met pensionering van de praktijkhouder. De praktijk biedt reguliere fysiotherapie, met een divers aanbod van jong tot oud en gericht op sport. De praktijk is midden in een woonwijk.
Welkom bij Fysioplaats Fysioplaats Fysiotherapiepraktijk te koop of maatschapsdeel overnemen.
Fysiotherapiepraktijk ter overname in Stadskanaal. Ter overname aangeboden een zeer goed lopende praktijk voor fysiotherapie. De praktijk wordt momente. Manueel therapeut gezocht. De praktijk voor fysiotherapie Fysiospecialisten Duiven zoekt een manueel therapeut voor in beginsel. Zorgverlener kan niet de beste zorg leveren.

Contacteer ons