Meer resultaten voor verloskundige praktijk oost

verloskundige praktijk oost
Contact.
Wij houden spreekuur op werkdagen op ons praktijk adres: Transvaalstraat 4. Elke week is er een avondspreekuur. Het is goed om te weten dat een afspraak bij de verloskundige onder werktijd mag en hiervoor geen vrij gevraagd hoeft te worden.
wasmachine
Verloskundigenpraktijk Amsterdam Oost Amsterdam.
Ik was hartstikke tevreden met deze praktijk tot aan mijn bevalling.Bij mijn bevalling werd ik ingeleid in het ziekenhuis. Hier stond ik onder zorg van verloskundigen van het ziekenhuis dus niet van. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. Waardeer deze zorginstelling. Er is 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 4 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder.: Zorginstelling Verloskundigenpraktijk Amsterdam Oost, Amsterdam.
haar transplantatie
Verloskundigen Ruyschstraat Amsterdam OostVerloskundigen Ruyschstraat in Amsterdam Oost.
Al meer dan 35 jaar dé praktijk voor verloskunde en echoscopie in Amsterdam Oost! Wij zijn een kleinschalige praktijk waar we de tijd nemen om jullie te leren kennen. Iedereen is welkom. Je kunt bij ons terecht voor complete zwangerschapszorg; van kinderwensspreekuur tot bloedonderzoek, van echo tot kraambedbegeleiding.
mok bedrukken
Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost, locatie Noordeinde Rotterdam.
Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost, locatie Noordeinde Rotterdam. Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost, locatie Noordeinde Rotterdam. Adres Noordeinde 97 F. 3061 EM Rotterdam. Locatie Deze locatie is onderdeel van Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.
gratis online cursussen volgen
Home.
Winnie Blokzijl, Dana Thürmer, Gerdine van Eldik Thieme, Milou Landman, Jacqueline Vermeulen, Susanne Datema. Woon je in Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Zeeburg, Plantage buurt, Rivierenbuurt, Duivendrecht of Diemen, dan kun je je inschrijven bij onze praktijk. 1092 HK Amsterdam. Tegenover de HEMA op de Linnaeusstraat. 020 668 35 89 Het liefst ontvangen wij je aanmelding via deze site. Indien dit niet mogelijk is, neem dan contact op met onze assistente. 06 253 454 26. aanmelden bij praktijk kinderwens consult vroege voorlichting bevalling info avond. Een goede voorbereiding. Er komt veel op je af, uiteraard ondersteunen we je waar mogelijk; van kinderwens tot kraamtijd helpen we je met al je wensen en behoeftes. Even op een rijtje.: Denken jullie aan het krijgen van een kindje? Het is al voor de bevruchting van belang om gezond te leven. We bespreken je cyclus en je vruchtbare dagen. Je bent net zwanger en nu? Deze voorlichtings-avond is precies voor die vragen in de vroege zwangerschap. We hebben het over gezond leven, prenatale onderzoeken en de verloskundige zorg in Nederland.
De praktijk Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost.
Als u er met de verloskundige en de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschilleninstantie Verloskunde. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt en beoordeelt of uw klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak. Kijk voor meer informatie op de website van de Geschilleninstantie Verloskunde. De tarieven van onze praktijk kun je op de pagina tarieven raadplegen. Verloskundigen praktijk Rotterdam Oost gebruikt cliëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen.
Contact Route Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost.
06-53926880 dienstdoende verloskundige. Bij ongerustheid, spoed en bevalling zijn wij op dit nummer 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Mochten we onverhoopt niet opnemen, probeer het altijd een tweede keer. Lukt het dan weer niet en heb je ons echt nodig, dan kun je de doktersdienst bellen.: Ons praktijkgebied beslaat meerdere wijken; Centrum stadsdriehoek, Noordereiland, Kralingen, Crooswijk, de Esch, Prinsenland, het Lage Land, Oosterflank, Ommoord, Fascinatio en Kralingscheveer. Om het je gemakkelijk te maken hebben we wekelijks op een aantal locaties in het praktijkgebied spreekuur. Let op: overal betaald parkeren rondom onze hoofdlocatie Gezondheidscentrum Levinas, ook de parkeerplaats gelegen naast de hoofdingang! 8.00u 13.00u Noordeinde 97f, Gezondheidscentrum Levinas. Om de week is er op maandag een avondspreekuur van 15.00u-20.00u op het Noordeinde. 8.00u 16.00u Noordeinde 97f, Gezondheidscentrum Levinas. 8.00u 16.00u Noordeinde 97f, Gezondheidscentrum Levinas. 8.00-12.00u Briandplaats 15, Gezondheidscentrum Ommoord. 13.00-16.00u Duikerstraat 9, Duiker Paramedici. 8.00u 16.00u Noordeinde 97f, Gezondheidscentrum Levinas. 8.00u 16.00u Noordeinde 97f, Gezondheidscentrum Levinas. 8.00u-12.00u Nancy Zeelenbergsingel 811, Gezondheidscentrum Fydok. 13.00u-16.00u Blaak 24, Cardiologie Centrum Blakeburg. Onze hoofdlocatie is te vinden op het volgende adres.: Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost.

Contacteer ons