Meer resultaten voor praktijk fysiotherapie

praktijk fysiotherapie
fysiotherapie - Click Fraud Monitoring.
Bezig met het verbeteren en ontwikkelen van taxivervoer. De goed opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Passagiers en reizigers voelen zich met ons comfortabel en veilig in het verkeer.
fysiotherapie - Tarieven / Shop.
Hoe zwaar de oefening wordt, bepaalt de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer of minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening.
fysiotherapie - Adverteren op Marktplaats.
Houden ons scherp en denken goed mee. Erg fijn bureau om mee samen te werken, komen met nieuwe ideeën en zitten er vol op. Schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Resultaten waren al zeer snel zichtbaar en blijven zich verbeteren.
fysiotherapie - Inbraakbeveiliging/ inbraakschade herstel.
Ideaal als u net buitengesloten bent of als u inbraakschade heeft die u direct herstelt wilt hebben. Aarzel vooral niet en bel de slotenmaker met meer dan 10 jaar ervaring in Amsterdam. Buitensluiting is de meest voorkomende reden om een slotenmaker te bellen.
Fysiotherapie Bergen NH Fysiotherapie Praktijk Nijdam.
Daarnaast bestaat het behandelprogramma van de manueel therapeut uit het geven van instructies, adviezen en begeleiding op het gebied van gezond bewegen. Fysiotherapie aan huis. Wanneer u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen behoort behandeling door de fysiotherapeut aan huis tot de mogelijkheden.
hbo fysiotherapie
Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Plein 40 45 Deskundig en verantwoordrespectvol, en betrokken Dordrecht.
Veel gestelde vragen. Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Plein 40 45. Praktijk Plein 40-'45' bestaat in zijn huidige vorm sinds 1996 en is gevestigd in de wijk de Staart, nabij de toekomstige wijk de Stadswerven, te Dordrecht. Wat mag u van ons verwachten?
fysiotherapie utrecht
Website van de Praktijk voor Fysiotherapie Henny Biemans Welkom.
Sinds 10 december 2015 is de praktijk PLUS gecertificeerd. HKZ norm certificering sinds 2008. Dat houdt in dat aan hoge eisen wordt voldaan op het gebied van procesvoeringkwaliteit, dossiervorming en klanttevredenheid. Waarvoor kunt u bij ons terecht? Fysiotherapie ook fysiotherapie aan huis.
Fysiotherapie opleiding
Fysiotherapie Praktijk Dynamiek in Epe, Heerde en Hattem.
Fysiotherapie praktijk Dynamiek is een veelzijdige en dynamische Plus-praktijk in Epe. Hier zijn deskundige fysiotherapeuten werkzaam, die u kunnen helpen. Alle fysiotherapeuten in onze praktijk staan ingeschreven in het BIG en het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF, een waarborg voor goede kwaliteit.
Fysiotherapie opleiding
Home Fysiotherapie Troelstralaan.
Elsbeth van Hovel. Trudie de Beijl. Kwaliteit en Fysio Prestatie Monitor. Fysiotherapie Westelijk Halfrond. Maak een afspraak. Bij Praktijk Troelstralaan bent u aan het juiste adres voor fysiotherapie. Ons fysioteam behandelt én voorkomt uw beweegklachten. Naast algemene fysiotherapie bieden we diverse specialisaties aan.
Fysiotherapiepraktijk Venray Buitenlust Fysiotherapie Acupunctuur Fysiosport Buitenlust.
Vanaf 1-1-2019 hebben wij geen contract meer met De Friesland Zorgverzekering. Het aankomende jaar heeft de Praktijk voor Fysiotherapie, Acupunctuur en FysioSport. Runningtherapie biedt een mogelijkheid de weg te vinden naar herstel en welbevinden. Of u sportief bent aangelegd of wat minder.
Praktijk Fysiotherapie Zeeland, kinderfysiotherapie, manuele therapie, bedrijfsfysiotherapie, sport, fysiotherapie.
Welkom op de website van Praktijk Fysiotherapie Zeeland. Henriëtte heeft haar master opleiding bekkenfysiotherapie met goed succes afgerond, gefeliciteerd! Waarmee kunt u bij ons terecht? Klachten die ontstaan op de werkvloer door bijvoorbeeld een drukke kantoorbaan of lichamelijk zwaar werk.
Fysiotherapie Soestdijk in Soest: Uw Praktijk Online.
Verhuizing naar een grotere locatie was daarom noodzakelijk. Sinds 1991 is onze praktijk gevestigd in de voormalige Mariaschool aan de Koninginnelaan/hoek Nieuwstraat op Soestdijk. Hierdoor was uitbreiding met een oefen en trainingsruimte mogelijk. Kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie heeft altijd hoog in het vaandel gestaan van Fysiotherapie Soestdijk, en daarom hebben wij in 2009 het KIWA keurmerk van de HKZ behaald.
Blijf in beweging met Praktijk Dommelen in Valkenswaard.
U hoeft alleen maar een afspraak te maken voor een screening. Tijdens deze korte afspraak wordt gekeken of uw klacht bijvoorbeeld Fysiotherapie of manuele therapie behoeft. Voor psychologische begeleiding op haptonomische basis, wordt de eerste afspraak als intake beschouwd. U kijkt dan samen met de therapeut, Femke Zeijen Leenders of u met uw hulpvraag op het juiste adres bent bij Praktijk Dommelen in Valkenswaard.
Welkom bij Fysiotherapiepraktijk Boisotkade Fysiotherapie Leiden Praktijk Boisot, Fysiotherapie in Leiden Home.
Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties, waaronder: kinderfysiotherapie, manuele therapie, orofaciale therapie en medische training. Bij Fysiotherapie Praktijk Boisotkade kunt u terecht voor vele verschillende specialisaties, waaronder: kinderfysiotherapie, manuele therapie, orofaciale therapie en medische training.
Groepspraktijk voor Fysiotherapie Deventer/Colmschate/Schalkhaar 0570 758 758 Home.
Hulp bij slaapproblemen is bedoeld voor mensen die moeite hebben met inslapen, doorslapen, slaapritme, niet uitgerust wakker worden. Of voor iedereen die behoefte heeft aan een alternatief voor slaapmedicatie. Oncologiefysiotherapie bewijst zich als specialisatie steeds meer binnen de fysiotherapie. Binnen onze praktijk zijn 2 master oncologiefysiotherapeuten werkzaam.
Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels.
Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels. Manuele therapie met film. Uw eerste afspraak. Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels. Fysiotherapie praktijk Dierckx-Kessels bestaat uit een team van acht fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Binnen de praktijk wordt gestreefd naar samenwerking met andere disciplines binnen de gezondheidszorg, zowel in de eerste als de tweedelijnszorg.

Contacteer ons