Op zoek naar fysiotherapie praktijk Fysio?

fysiotherapie praktijk Fysio
Home Fysiotherapie Eerbeek Loenen.
Hierna ben ik bij deze praktijk in behandeling gekomen. De praktijk is rolstoel toegankelijk en heeft een gehandicaptentoilet. Naast doorbewegen/fitness kan ik hier terecht met al mijn klachten. De meeste specialisaties zijn hier namelijk in huis. Ik ben zeer tevreden met fysiotherapie Eerbeek en Loenen.
leemanskredieten.be
Fysiopraktijk Dubbeldam De praktijk voor Fysiotherapie in Dordrecht Dubbeldam.
Kwaliteit staat bij Fysiotherapie Dubbeldam hoog in het vaandel. Hier ziet u een overzicht van recent onderwijs of welke cursussen in de agenda staan. 2018: 6-6-18 Schoudernetwerk Rotterdam-Drechtsteden 6-9-18 Schoudernetwerk Rotterdam-Drechtsteden 21-9-18 Cursus Komt een sportend kind bij de fysiotherapeut 17-10-18 Cursus Achillespeesklachten 12-10-18 Congres Dry Needling 1-11-18 Cursus behandeling Artrose heup-knie 2017: 11-9 Schoudervakgroep Dordrecht Snijzaal schouder in Erasmus. 6-11 Schoudernetwerk Rotterdam Drechtsteden 6-11 ALV Cooperatie Fysio Dordt eo.
galaxy s7 edge tips
Praktijk voor fysiotherapie en kinesitherapie NAVITAS.
Praktijk voor fysiotherapie en kinesitherapie. Als fysiotherapeut onderscheid ik me door lichamelijke problemen bij de bron aan te pakken. Vaak ligt de oorzaak namelijk niet in het deel van je lichaam waar je last hebt. Mijn uitdaging is om juist de bron van je ongemak op te sporen.
SEO Page Optimizer Nederland
Welkom bij fysiotherapie Transvaal Fysiotherapie Transvaal.
Over het algemeen is de praktijk geopend van 8.30 uur s ochtends tot 17.30 uur s avonds. Er bestaat de mogelijkheid om in overleg met uw fysiotherapeut hiervan af te wijken. Tevens is er avond openstelling en behandeling op maandagavond. Steijnlaan 186 188. 2571 SB Den Haag. 070 3 12 15 63. Fysiotherapie Transvaal Development door Eye-C Multimedia.
google home
Home Fysiotherapie Wijnhoven Gierman.
Met trots melden wij u dat we samenwerken met het Schouder Centrum in Nijmegen. Bekijk ons nieuwsarchief voor de laatste berichten. Fysiotherapie Wijnhoven-Gierman, staat klaar voor alle mensen met een gezondheidsprobleem. De praktijk heeft als doelstelling haar patiënten te begeleiden.
Fysiotherapie praktijk FysioSupport is een fysiotherapiepraktijk in Mill en Den Bosch.
Er zijn 3 therapeuten binnen de praktijk die deze techniek toepassen. Fysiotherapie en Fitland. Tijdens de therapieperiode is het mogelijk om, in overleg met de behandelend fysiotherapeut, gratis te trainen bij Fitland om het herstel te bevorderen. Locatie: Mill, Den Bosch.
Fysio-plus Fysiotherapie Hasselt.
Annulaties dienen minstens 24u op voorhand te gebeuren. Parkeren kan gratis in de straat, vergeet wel je parkeerschijf niet! Voor uitgebreide tarieven van kinesitherapie neem je best een kijkje op RIZIV tarieven kinesitherapheuten. De therapeuten van fysio zijn alle geconventioneerd.
Fysio op Maat Fysiotherapie praktijk Tilburg West.
Samen met u streven wij naar een optimale behandeling van uw hulpvraag. Naast de algemene fysiotherapie bieden wij u ook manuele, oedeem, oncologie en geriatriefysiotherapie aan. Fysio op Maat onderscheidt zich van andere fysiotherapiepraktijken door het aanbieden van echografie, shockwave therapie en een gratis E-consult. Binnen 2 werkdagen is het mogelijk de eerste afspraak te maken, mits het u niet uitmaakt wie uw behandelend fysiotherapeute wordt en u geen voorkeur heeft betreffende de tijd van de afspraak. Tevens bieden wij twee maal per week een avondopening aan tot 21.00 uur. Een verwijzing is niet meer nodig. Wij hebben goede contractafspraken met alle grote zorgverzekeraars. Om de eerste fysiotherapeutische behandeling zo effectief mogelijk te laten verlopen vragen we u vriendelijk het Intake op Maat formulier voorafgaand in te vullen en mee te brengen naar de praktijk.
Fysio LeidschendamFysiotherapie Leidschendam.
Geriatrie Fysiotherapie / ouderen. Waarom fysiotherapie Leidschendam? Zoekt u een moderne, frisse praktijk, serieuze benadering van uw klachten, een team van ervaren fysiotherapeuten en een fysiopraktijk met het HKZ/ISO 9001 keurmerk? Dan bent u bij ons op het juiste adres!
Praktijk Fysiotherapie Ugchelen Onze kracht is uw beweging Ugchelen.
Praktijk Fysiotherapie Ugchelen. In onze goed georganiseerde Plus en Topzorgpraktijk wordt u behandeld door gespecialiseerde fysiotherapeuten die samenwerken in een hecht team. De op maat gesneden persoonlijke behandeling vindt plaats in rustige behandelruimtes of oefenzaal, bij u thuis of op de dagbehandeling die u bezoekt.
Fysiotherapie Praktijk Pietersen: dé fysiotherapeut in Apeldoorn.
Of de fysiotherapie in onze praktijk in Apeldoorn wordt vergoed, is per verzekering verschillend. Meestal wordt dit vergoed vanuit je aanvullende verzekering, maar vraag het voor de zekerheid even na bij je zorgverzekering. Wil je meer weten over de mogelijkheden van fysio in Apeldoorn?
Fysio-Aktief den Hollander Verbeek, praktijk voor fysiotherapie.
Avondbehandeling fysiotherapie op ma en do. Home aktief 2018-12-17T1546590000.: Fysio-Aktief, de praktijk voor paramedische hulp, revalidatie en training. Uw beweging, onze zorg. Woerden, Kamerik en Zegveld. Paramedische zorg die wij u bieden. Trainen onder fysiotherapeutische begeleiding. Blijf op de hoogte!

Contacteer ons