Op zoek naar verloskundige praktijk?

verloskundige praktijk
verloskundige
verloskundige
verloskundige
verloskundige
Verloskundigenpraktijk Petit Verloskundigen in Hoogeveen.
Het nauwe contact met de clienten spreekt me erg aan en vind het erg leuk dat ik dit nu in de praktijk kan realiseren. Toen de mogelijkheid zich voordeed om zelf een praktijk te starten, heb ik deze met beide handen aangegrepen! Maak kennis met ons. De praktijklocatie Het Haagje. Het Haagje 137A. 7902 LE Hoogeveen. Het Hoekje 43. 7913 BB Hollandscheveld. 7921 GB Zuidwolde. Werkdagen tussen 1200: en 1300: uur. 06 341 02 374. Wij verlenen verloskundige zorg in Hoogeveen en de omliggende dorpen Nieuw-Balinge, Tiendeveen, Nieuweroord, Nieuwlande, Geesbrug, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Alteveer, Kerkenveld, Zuidwolde, Ruinen, Echten, Fluitenberg, Pesse en Stuifzand. Lees verder
bevalling
Verloskundigen Praktijk Alkmaar.
In plaats van individuele korte afspraken met je verloskundige, ontvang je de zorg in een groep. Je hebt hierbij een veel actievere rol dan bij de reguliere zwangerschapszorg. Voor meer informatie klik hier. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor de indiviuele zwangerschapszorg. Per 01-08-2016 houden wij ook spreekuur in Sint Pancras. Je bent van harte welkom bij Gezondheidscentrum de Vroonen, de Helling 23 in Sint Pancras. Daarnaast blijven wij natuurlijk ook in gezondheidscentrum de Mare en de Entree spreekuur houden. Je kunt bij ons ook terecht voor informatie over anticonceptie en het plaatsen van een spiraaltje. Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. Cursus EHBO bij baby's' en kinderen. Schrijf je in voor de cursus EHBO bij baby's' en kinderen. Ontvang 5, korting via ons. Door de meeste verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Verloskundigen Praktijk Alkmaar.
verloskundige opleiding
Verloskundigen Praktijk Houten Zwanger in Houten verloskundige, verloskundigen, praktijk, verloskundigenpraktijk, Houten, kinderwens, zwangerschap, miskraam, echo, prenatale screening, bevalling, beva
Avondspreekuur en spreekuur op meerdere locaties in Houten, Schalkwijk en Odijk. Altijd een uitgeruste verloskundige aan je bed, de kracht van een team. Eerste consult rond 7-8 weken zwangerschap met echo. Prenatale onderzoeken ook als je bij ander praktijk onder controle bent.
wc verstopt door teveel wc papier
Verloskundigenpraktijk Oldenzaal, Dinkelland en omstreken.
Wij bieden in onze praktijk kwalitatieve verloskundige zorg en voor ons staat persoonlijke en deskundige begeleiding centraal. De visie binnen onze verloskundigenpraktijk is dat alles rond zwangerschap en geboorte afgestemd moet zijn op jullie wensen en behoeften, zolang dit medisch verantwoord blijft.
Pennen bedrukken
Verloskundigenpraktijk Purmerend De praktijk.
We zijn een kleine praktijk waarbij we medische zorg combineren met tijd en aandacht. We hebben er bewust voor gekozen om met een klein team te werken omdat we graag persoonlijke zorg leveren en een vertrouwensband kunnen opbouwen. Dit vinden wij belangrijk voor het verloop van een zwangerschap en bevalling. We zijn flexibel en hebben er plezier in om de zwangeren en partners zorg op maat te geven. Wij kunnen verloskundige zorg leveren van het begin van je zwangerschap tot aan het kraambed.
week tot week zwanger
Verloskundigenpraktijk Leerdam Verloskundigenpraktijk Leerdam.
Verloskundigenpraktijk regio Leerdam. Praktijk Verloskundigen Leerdam. Verloskundige Nannie van Iperen. Verloskundige Arma Kaan-van Arendonk. Verloskundige Herma van der Kamp-Nijhof. vaste waarneemsters Verloskundigenpraktijk Leerdam. Als het mis gaat. In het ziekenhuis bevallen. Meld je aan. Meld je aan. Bel ons voor een afspraak op 0345-612143 of meld je hier aan!
Verloskundigen Roermond e.o. Verloskundigenpraktijk Roermond.
Verloskundigen Praktijk Roermond. 2 weken geleden. Goed nieuws uit Kumi. Namens onze praktijk hebben wij een Shelter gesponsord. Deze is klaar! Voor barende vrouwen betekent dit een beschut plekje om wee├źn op te vangen. En de zwangeren die voor hun controle op het spreekuur komen kunnen ook hier wachten.
Verloskundigenpraktijk Almelo Borne Verloskundigenpraktijk Almelo.
Aanmelden voor je eerste controle kan zowel online als telefonisch. Meld je aan Vragenlijst. Adriaen Brouwerstraat 6. 7606 AM Almelo. t 0546 532 004. f 0546 863 566. Verloskundigen praktijk Almelo. Meld je aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
De Verloskundige Praktijk Gorinchem @home Verloskundige Praktijk Gorinchem.
Bel nu 06-461 214 46 SPOED. Verloskundige Praktijk Gorinchem. Perkstraat 1 4207 RB Gorinchem Telefonisch spreekuur: 06-193 484 77 Op werkdagen tussen 1200: en 1300: uur Diensttelefoon: 06-461 214 46 24 uur per dag bereikbaar. 2018 Verloskundige Praktijk Gorinchem Privacy statement.

Contacteer ons